Superskupina liv predstavila videoklip k piesni Wings Of Love, je plný nahých ľudí

NETKY.SK • 12 Október 2016, 15:30 • 2 min
Superskupina liv predstavila videoklip k piesni Wings Of Love, je plný nahých ľudí

NEW YORK - Švédsko-americká superskupina liv dnes zverejnila videoklip k debutovému singlu Wings Of Love.

slovakia

left justify in out

V novinke v réžii speváčky Lykke Li, stojacej na čele novovzniknutej formácie, účinkujú nahí mladí ľudia, ktorí spolu trávia čas v prírode. Vo vyše štvorminútovom videu sa objavila aj samotná 30-ročná interpretka, pričom zábery z lesa dopĺňajú farebné animácie. Priaznivci si môžu najnovší počin zoskupenia liv pozrieť prostredníctvom služby YouTube.

 


Superskupinu liv spoluzaložila spomínaná švédska hudobníčka Lykke Li. Okrem interpretky hitu I Follow Rivers v nej pôsobia tiež jej partner, americký producent Jeff Bhasker, členovia švédskej kapely Miike Snow Andrew Wyatt a Pontus Winnberg a tiež producent a basgitarista Björn Yttling z formácie Peter Bjorn and John. Spomínaný singel Wings Of Love uviedli na trh 30. septembra, pričom tak spravili prostredníctvom streamovacej služby Spotify.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies