Súperom Spartak Trnavy v prvom predkole FC Hibernians

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 15:03 • 2 min
Súperom Spartak Trnavy v prvom predkole FC Hibernians

NYON - Slovenský tím FC Sparta Trnava narazí v prvom predkole futbalovej Európskej ligy 2016/2017 na klub z Malty FC Hibernians.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom pondelkový popoludňajší žreb vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA).

 

Trnavčania figurovali v deviatej skupine medzi nasadenými mužstvami. Prvé stretnutie o postup do druhého predkola EL sa odohrá 30. júna v trnavskej City Arene, odveta je na programe o týždeň neskôr 7. 7. na Malte.

Reakcie z tábora Spartaka Trnava na žreb

 

Miroslav Karhan (tréner FC Spartak Trnava): "Keď sme sa ráno dozvedeli štyroch možných súperov, v kútiku duše sme si želali maltský Hibernians. Sme radi, že nám to vyšlo. Ideme do civilizovanej krajiny a navyše si myslím, že to je hrateľný súper. Urobíme všetko, aby sme postúpili do druhého predkola. So súperom sme sa stretli už pred dvoma rokmi, poznáme podmienky, ktoré na nás čakajú a to považujem za výhodu."

Martin Mikovič (ofenzívny univerzál a kapitán FC Spartak Trnava): "Želal som si práve maltského súpera, keďže ho dobre poznáme. Nie je to možno až také kvalitné mužstvo, ale zvyšok nepoznáme. Mohli sme dostať Balkán či Macedónsko, a to by bolo oveľa ťažšie. Vďakabohu za tento žreb." 

Dušan Keketi st. (prezident FC Spartak Trnava): "Som rád, že sa naplnila moja túžba. Po dvoch rokoch sa stretneme s dobre známym tímom. Verím, že to aj teraz dopadne rovnako." 
 

Trnava v prípade postupu do Gruzínska alebo Arménska

 

V prípade, že FC Spartak Trnava postúpi do 2. predkola futbalovej Európskej ligy (EL) 2016/2017, zmeria si sily s úspešnejším z dvojice úvodného predkola medzi Dila Gori z Gruzínska a FC Širak Gjumri z Arménska.

 

Prvý zápas by odohrali zverenci trénera Miroslava Karhana 14. júla na súperovom trávniku, odvetu o týždeň neskôr 21. 7. v domácej City Arene. Rozhodol o tom pondelňajší popoludňajší žreb prvých dvoch predkôl kontinentálneho pohára číslo dva vo švajčiarskom Nyone, sídle Európskej futbalovej únie (UEFA). 


Hráči Trnavy sa v 1. predkole EL 2016/2017 stretnú s futbalistami maltského klubu FC Hibernians. Prvý duel o postup do druhého predkola EL sa odohrá 30. júna v Trnave bez divákov, odveta je na programe 7. 7. na Malte. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies