Superman: Muža strelila do hlavy jeho priateľka, odmietol ošetrenie!

NETKY.SK • 27 September 2013, 16:53 • 2 min
Superman: Muža strelila do hlavy jeho priateľka, odmietol ošetrenie!

OKLAHOMA –Partnerské hádky sa väčšinou končia zmierením, táto skončila streľbou. Nahnevaná žena strelila svojho partnera do hlavy. Zvláštne na tom je však to, že ten so strelným poranením hlavy odmietol ošetrenie.

slovakia

left justify in out

Postreleného muža ihneď zobral do nemocnice jeho sused. Miestny policajný dôstojník Mike Booth prezradil: „Muž bol agresívny a chcel sa biť, ako keby ho vôbec netrápila strelná rana na hlave.“ Niekoľkokrát sa snažil z nemocnice ujsť, a tak ho policajti museli spacifikovať paralyzérom a pripútať k posteli.

„Nemali sme inú možnosť ako mu zabrániť v úteku z nemocnice,“ prezradil Booth, ktorý dodal, že „mužovo zranenie bolo vážne.“ Polícia nevzniesla voči vzpierajúcemu sa mužovi žiadne obvienia, ale jeho priateľku už zatkli a obvinia ju z pokusu o vraždu, aj napriek tomu, že ju jej partner nechcel zažalovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies