Súperi Slovákov v boji o ME 2016 Bielorusi už majú trénera

NETKY.SK • 4 December 2014, 13:57 • 2 min
Súperi Slovákov v boji o ME 2016 Bielorusi už majú trénera

MINSK - Bieloruská futbalová reprezentácia, súper Slovenska v C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska, už má nového trvalého kouča.

slovakia

left justify in out

Stal sa ním Alexander Chackevič, ktorý dosiaľ pracoval v štruktúrach ukrajinského Dynama Kyjev. Informáciu priniesla internetová stránka národnej federácie BFF.

 

Web Pressbol predznamenal angažovanie 41-ročného niekdajšieho stredopoliara už v polovici novembra. Rodák z Minska Chackevič v rokoch 1993 - 2005 sám absolvoval v reprezentácii 38 zápasov a strelil 4 góly. 

 

Predchádzajúci kouč Bielorusov Georgij Kondratiev odstúpil po tom, ako mužstvo vyťažilo z troch stretnutí na začiatku kvalifikácie len jeden bod za remízu 1:1 s Luxemburčanmi. Definitívu preňho znamenala domáca prehra 1:3 so SR 12. októbra v Borisove. Medzičasom Bielorusi podľahli Španielom v Huelve 0:3 a v prípravnom dueli zdolali Mexičanov v Borisove 3:2, hoci dva razy prehrávali. Na Slovensku sa predstavia 9. októbra 2015. Dočasným koučom bol Andrej Zygmantovič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies