Superhrdinka Serena chytila zlodeja telefónu

NETKY.SK • 4 November 2015, 18:52 • 2 min
Superhrdinka Serena chytila zlodeja telefónu

BRATISLAVA - Americká jednotka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová v utorok nenechala zlodeja v reštaurácii utiecť s jej telefónom, ktorý ukoristil z vedľajšej stoličky, po návrate zožala standing ovation.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom verifikovanej facebookovej prezentácie prerozprávala "najbláznivejšiu záležitosť", ktorá sa jej prihodila, bez falošnej skromnosti vyzdvihla "superhrdinku" v sebe a vyzvala všetky ženy, aby sa "nebáli prijať akúkoľvek výzvu".

"Vykríkla som ´bože, ten chlap mi šlohol mobil!!´ Bez zaváhania som vyskočila, prebila som sa von cez stoličku či dve a pustila som sa za ním. Rozbehol sa, ale ja som naňho bola prirýchla. Tak na toto sú tie tréningové šprinty dobré... Bleskovo som bola pri ňom!" popisovala Serena. Telefón si od "drobného chmatáka" vymohla nazad. Pristal na sugestívne podsunutú záchrannú verziu, že prístroj zobral iba z roztržitosti.

"Superhrdinka? Možno. Do pekla: jasné, že áno!! Mám rýchlosť, pružnosť, silu, telo, zvodnosť, sexappeal, schopnosti, líderstvo a pokoj na utíšenie búrky. Vždy načúvajte svojmu vnútornému superhrdinskému hlasu. Bojujte za správne veci. Postavte sa za to, čomu veríte!" vyzvala Serena a okrem iného dodala: "Len preto, že ste dámy, neprijímajte rolu obetí, buďte hrdinkami." Tridsaťštyriročná mladšia zo sestier Williamsových pridala svoju fotografiu v supermanovsky ladenom odeve.

 

 

Soooooo yesterday at dinner the CRAZIEST THING happened to me. I was sitting enjoying some Chinese food (delicious may I...

Posted by Serena Williams on 4. november 2015



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies