Súper Slovana v lige majstrov Borisov angažoval stopéra Tubiča

NETKY.SK • 15 August 2014, 09:38 • 2 min
Súper Slovana v lige majstrov Borisov angažoval stopéra Tubiča

BORISOV - Súper futbalistov Slovana Bratislava v play-off Ligy majstrov Bate Borisov angažoval do obrany srbského stopéra Nemanju Tubiča.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč Čukarički Belehrad, Karpaty Ľvov či Genku naposledy pôsobil v ruskom FK Krasnodar, kde mu v máji vypršal kontrakt. Do Borisova prichádza ako voľný hráč. V Krasnodare nastúpil v najvyššej ruskej súťaži na 60 stretnutí a strelil jeden gól.

 

"Mal som viaceré možnosti, ale keď prišla ponuka z Borisova, dlho som nerozmýšľal, keďže klub hrá v európskych pohároch. Máme veľkú šancu dostať sa do Ligy majstrov. To je hlavný dôvod, prečo som si vybral Bate. Pred pol rokom sme bývali počas sústredenia v Turecku v hoteli s výpravou Borisova. Už vtedy som sa zoznámil s krajanom Filipom Mladenovičom, ktorý mi povedal o klube veľa pozitívneho," uviedol v rozhovore pre klubový web Nemanja Tubič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona