Sunweb od budúceho roku titulným sponzorom Giant-Alpecin

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 12:11 • 2 min
Sunweb od budúceho roku titulným sponzorom Giant-Alpecin

ANDORRA - Novým titulným sponzorom cyklistického tímu Giant-Alpecin bude od sezóny 2017 európska online cestovná kancelária Sunweb.

slovakia

left justify in out

Obidve strany podpísali zmluvu na tri roky, oznámenie o spolupráci prišlo počas pondelkového dňa voľna na Tour de France. Spoločnosť Sunweb do tohto roku finančne podporovala profesionálny cyklokrosársky tím. Momentálne pôsobí na trhoch v Holandsku, Belgicku, Dánsku, Švédsku, Spojenom kráľovstve, Nemecku a Francúzsku, jej cieľom je ďalšia expanzia v Európe.


"Veľká novina pre každého v tíme. Je fantastické vidieť, že toto partnerstvo nám ponúka stabilitu potrebnú na pokračovanie v progrese, ktorý sme spravili za posledné roky. Teší ma, že uznávaná spoločnosť ako Sunweb vidí finančný potenciál v našom športe a podporí naše špecifické tímové ciele a celkovú víziu," povedal na margo spolupráce jeden z jazdcov tímu Tom Dumoulin, ktorý deň pred oznámením Sunwebu ako titulného sponzora vyhral 9. etapu na Tour de France.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona