Sumár nočných zápasov v NBA

NETKY.SK • 7 December 2018, 10:41 • 2 min
Sumár nočných zápasov v NBA

USA- V noci sa v zámorskej basketbalovej lige NBA odohralo niekoľko zaujímavých zápasov. Celtics a Jazz opäť medzi top týmami. Portland konečne ukončil sériu prehier.

slovakia

left justify in out

Irving však vynechal posledné minúty, keďže si poranil pravé rameno. Jaylen Brown sa vrátil po trojzápasovej pauze zavinenej zranením chrbta a nazbieral 21 bodov, Al Horford pridal 19 bodov a 12 doskokov. Boston sa tak odplatil Knicks za novembrovú domácu prehru.

 

img

Al Horford (vľavo) si pripisuje ďalšie body v nočnom zápase proti Knicks.

 

Derrick Favors nastúpil z lavičky, k 24 bodom pridal aj desať doskokov a jeho Utah vyhral doma nad Houston Rockets 118:91. Pre Jazz to bola štvrtá výhra z posledných piatich duelov, pričom väčšinu stretnutia odohrali bez prvého pivota Rudyho Goberta, ktorého rozhodca vylúčil už v prvej štvrtine.

 

"Prišiel som, aby som hral basketbal. Rozhodca odpískal fauly a ja som hlúpo zareagoval. Myslím, že za to môžem viniť len seba," povedal po zápase. V drese hostí nazbieral hviezdny James Harden len 15 bodov, Chris Paul a Clint Capela pridal po 12.

 

img

Derrick Favors, pivot Utahu Jazz

 

Portland ukončil trojzápasovú sériu prehier, keď doma zdolal Phoenix 108:86. Damian Lillard pridal k 25 bodom osem asistencií, pričom poslednú štvrtinu už nenastúpil. Jake Layman zaznamenal kariérne maximum 24 bodov.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona