Šulla predĺžil zmluvu v Senici do leta 2016

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 17:27 • 2 min
Šulla predĺžil zmluvu v Senici do leta 2016

BRATISLAVA - Michal Šulla: "Nerozhodoval som sa dlho. Som tu prakticky doma. Všetkých poznám, všetko je mi blízke. Keď prišla ponuka na predĺženie zmluvy, bez váhania som ju podpísal".

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový brankár Michal Šulla a zástupcovia jeho súčasného zamestnávateľa FK Senica sa dohodli na pokračovaní spolupráce do leta 2016. "Nerozhodoval som sa dlho. Som tu prakticky doma. Všetkých poznám, všetko je mi blízke. Keď prišla ponuka na predĺženie zmluvy, bez váhania som ju podpísal," citoval senický klubový web slová 22-ročného gólmana, ktorý je spokojný v mužstve zo Záhoria.

 

Výkony mládežníckeho reprezentanta a rodáka z Myjavy kvituje aj vedenie FK Senica. Šulla je jednotkou medzi žrďami, na jeseň odchytal v Corgoň lige všetkých 19 zápasov, v štyroch z nich dosiahol čisté konto. "Michal je veľmi talentovaný. V klube vyrastal popri brankároch ako Bolek či Švenger. Veľa si zobral a stále berie aj od skúseného Paľa Kamescha. Sme s ním v Senici spokojní, preto predĺženie kontraktu berieme ako logický krok," uviedol prezident FK Senica Viktor Blažek. 

 

Senickému odchovancovi výrazne pomáha kouč brankárov Miroslav Mentel. "Veľmi si ho vážim ako odborníka a trénera. Som mu vďačný, čo pre mňa spravil a stále robí. V Senici sme výborná brankárska partia. Teším sa na ďalšie roky pôsobenia na Záhorí," dodal pre fksenica.eu viac ako 190 cm vysoký Michal Šulla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies