Šulla po problémoch s ramenom odhodlaný zapojiť sa do súťažného diania

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 15:30 • 2 min
Šulla po problémoch s ramenom odhodlaný zapojiť sa do súťažného diania

BRATISLAVA - Brankár FK Senica Michal Šulla využil takmer dvojtýždňovú ligovú prestávku a asociačný termín, v rámci ktorého odohrala slovenská futbalová reprezentácia víťazný kvalifikačný duel na Malte, na oddych a doliečenie svojho zranenia.

slovakia

left justify in out

Opora tímu zo Záhoria chýbala medzi žrďami 19. marca v ostatnom 24. kole Fortuna ligy na pôde úradujúceho majstra AS Trenčín (1:1), keď Šullu výborne zastúpil František Plach. Myjavský rodák však už chce nastúpiť v najbližšom stretnutí - v sobotu 1. apríla o 17.00 h doma proti MFK Zemplín Michalovce v 25. kole najvyššej slovenskej súťaže.

 

"Bol som si odpočinúť a nabrať sily do ďalšej fázy ligovej súťaže s priateľkou v Prahe. Voľno a víkendový pobyt mi padol vhod, keďže mám problémy s ramenom, pre ktoré som nenastúpil na zápas v Trenčíne a mal som viac času na liečbu. Verím, že sa to zlepší a budem pripravený v ďalšom zápase," cituje oficiálna internetová stránka senického klubu slová 25-ročného Michala Šullu. 

Seničania, ktorým patrí momentálne 9. miesto v tabuľke Fortuna ligy, na rozdiel od iných klubov nevyužili asociačný termín na odohranie prípravného stretnutia.

 

"Až šesť hráčov z nášho kádra bolo nominovaných do mládežníckych reprezentačných výberov, a tak by sme mali problém postaviť mužstvo. Preto sme sa rozhodli, že chlapci dostanú počas víkendu voľno," informoval kondičný tréner FK Senica Tomáš Vacula.

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies