Sulík zverejnil číslo na Fica, aby mu ľudia mohli oznamovať korupciu!

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 10:09 • 2 min
Sulík zverejnil číslo na Fica, aby mu ľudia mohli oznamovať korupciu!

BRATISLAVA – Predseda SaS Richard Sulík dnes na sociálnej sieti zverejnil telefónne číslo premiéra Roberta Fica, aby mu ľudia mohli priamo oznamovať prípady korupcie.

slovakia

left justify in out

Zverejnené telefónne číslo Fico podľa informácií niekedy naozaj používal. V súčasnosti sa však už naň nedá dovolať. Operátor informuje pri volaní, že číslo nie je správne.

 

img

 

„Ten, kto vlastnou hlavou zohnal 35 miliónov na financovanie strany Smer, ten, počas koho vlády sa korupcii darí ako nikdy predtým, a ten, ktorý dodnes nepovedal, čo robil na Vazovovej, vyzýva ľudí, aby hlásili korupciu priamo jemu. Tak, milí občania, neváhajte a hláste korupciu priamo premiérovi na jeho mobil. Ja hlásim prvých 40 prípadov,“ napísal Sulík na sociálnu sieť.

 

 

Premiér Fico v pondelok vyhlásil, že ak podnikatelia hovoria pri verejnom obstarávaní o korupcii, je pripravený stále ich vypočuť. "Moje telefónne číslo je dostatočne známe. Všetci rozprávajú o korupcii a nikto nič nehlási. Takže, ak má niekto problém s korupciou, úrad vlády je v telefónnom zozname. Ak niekto chce hovoriť o korupcii, tak nech zdvihne telefón a nech mi zavolá," vyhlásil Fico.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona