Sulík vyhlásil, že sa obetuje a odíde spolu s Matovičom. Z čoho ho obvinil Jaroslav Naď?

NETKY.SK • 21 August 2022, 09:40 • 2 min
Sulík vyhlásil, že sa obetuje a odíde spolu s Matovičom. Z čoho ho obvinil Jaroslav Naď?

BRATISLAVA - Tak ako po minulom rokovaní SaS so stranami koalície sa aj po včerajšom „boje" preniesli na sociálne siete.

slovakia

left justify in out

Richard Sulík po stretnutí uviedol, že je ochotný odisíť z postu ministra hospodárstva, ak odíde aj Igor Matovič z ministerstva financií. Premiér Eduard Heger však po rokovaní informoval, že plne stojí za ministrom financií a jeho odchod nie je plánovaný. Igor Matovič sa vyjadril, že pre svoj odchod nevidí jediný dôvod a na rozdiel od Sulíka, cíti zodpovednosť za Slovensko. 

 

img

 

Minister hospodárstva Sulík na sociálnej sieti krátko po skončení rokovania potvrdil, že je ochotný odísť.Som ochotný priniesť túto obeť pre Slovensko, napísal. Netrvalo dlho a do diskusie pod príspevkom sa zapojil aj minister obrany za OĽaNO Jaroslav Naď. Ten šéfa liberálov obvinil zo zbabelého úteku. 

 

obrazok

 

„Len či tá „obeta” nie je len cynickým únikom pred zodpovednosťou pred zimnou sezónou. Lebo už si aj holuby na streche hrkútajú, že s tým „zabezpečeným” plynom na vykurovaciu sezónu to môže byt aj inak, ako sa nás snažíte presvedčiť už týždne… V septembri sa ukáže realita a vy budete tvrdiť, že „pokiaľ ste boli vy ministrom, všetko bolo zabezpečené”. Či?," spýtal sa minister obrany Sulíka na sociálnej sieti. Namiesto Richarda Sulíka mu odpovedali fanúšikovia SaS-ky, ktorí sa zhodli na tom, že odísť by mal len Igor Matovič. 

 

Zo sveta: Guterres: Kvôli sankciám hrozí vo svete hladomor

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona