Sulík sa možno dá zaočkovať Sputnikom V a Matoviča vraj funkcia zmenila

NETKY.SK • 7 Marec 2021, 11:29 • 2 min
Sulík sa možno dá zaočkovať Sputnikom V a Matoviča vraj funkcia zmenila

SLOVENSKO - Richard Sulík je za to, aby ľudia, ktorí chcú Sputnik V, danú vakcínu dostali už teraz. Súčasne skonštatoval, že Igora Matoviča jeho funkcia zmenila.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Sulík sa v televízii TA3 vyjadril, že každý, kto chce vakcínu Sputnik V, by ju už teraz mal dostať. Predpokladá, že proces schvaľovania vakcíny v Európskej liekovej agentúre nebude trvať dlho, keďže na podobnom princípe funguje aj AstraZeneca.

 

img

 

Sulík podľa jeho vyjadrení ešte nie je zaočkovaný. Vraj si počká, kým na neho príde rad, a  potom si vyberie z dostupných vakcín. „Ja by som rozhodne Sputnik z užšieho výberu nevylúčil,“ povedal v TA3.

 

Súčasne sa vyjadril, že funkcia premiéra Matoviča „veľmi zmenila“ a že takú mieru útokov za 12 rokov v politike nezažil“Kladiem si otázku, kedy vládne. Mám pocit, že tretinu času trávi písaním na Facebooku a druhú tretinu takýmito útokmi,” povedal Sulík.

 

Súvisiaci článok: Sulík sa vyjadril, že nechce predčasné voľby



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies