Sulík: Rýchle povolebné rokovania odhalili Most-Híd a Sieť

NETKY.SK • 29 August 2016, 12:47 • 2 min
Sulík: Rýchle povolebné rokovania odhalili Most-Híd a Sieť

BRATISLAVA - Rýchle rokovania po voľbách o zostavení vlády iniciované stranou Sloboda a Solidarita (SaS) pomohli podľa jej predsedu Richarda Sulíka odhaliť Slovenskú národnú stranu (SNS), Most-Híd i Sieť.

slovakia

left justify in out

Ako povedal v rozhovore pre agentúru SITA, keby tíško čakal, vyčítali by mu, že sa len ticho prizeral. „Tým sa podarilo narušiť ich hru a odkryť ich pravú tvár. Práve preto bol Béla Bugár nútený robiť také kroky, ako bolo v nedeľu rýchle zvolanie straníckeho predsedníctva, kde sa, akože, rozhodli, že idú so Smerom. Toto ich dostalo pod tlak,“ uviedol Sulík. Povolebné správanie sa strán Most-Híd a Sieť podľa Sulíka ešte viac znechutilo voličov ako doteraz. „Takéto správanie naháňa body Mariánovi Kotlebovi,“ dodal Sulík.


Sulík hneď po marcových parlamentných voľbách začal rokovania so štyrmi lídrami stredopravých strán – Most-Híd, OĽaNO-NOVA, Sieť a Sme rodina - Boris Kollár, o možnom zostavení vlády. Jeho pokus stroskotal na tom, že do takejto vlády odmietla vstúpiť SNS. Následne strany Most-Híd a Sieť začali rokovať o vytvorení vlády so Smerom-SD. Ešte v marci vznikla štvorkoalícia Smer-SD, SNS, Most-Híd a Sieť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona