Sulík pochybuje o objektívnom vyšetrení nehody pri Kurimanoch

NETKY.SK • 12 November 2012, 10:51 • 2 min
Sulík pochybuje o objektívnom vyšetrení nehody pri Kurimanoch

Sulík pochybuje o objektívnom vyšetrení nehody pri Kurimanoch - Politika Sloboda a Solidarita (SaS) začína pochybovať o tom, či sľubované vyšetrenie tragickej udalosti pri Kurimanoch prebehne objektívne tak, aby boli príčiny férovo objasnené a vinníci pot

slovakia

left justify in out

img

Sloboda a Solidarita (SaS) začína pochybovať o tom, či sľubované vyšetrenie tragickej udalosti pri Kurimanoch prebehne objektívne tak, aby boli príčiny férovo objasnené a vinníci potrestaní. 

Predseda strany Richard Sulík to tvrdí na základe "nehoráznych výrokov"premiéra Roberta Fica a ministra dopravy Jána Počiatka (obaja Smer-SD).

"Ak sa objavia indície o pokusoch manipulovať a tým zmariť vyšetrenie, SaS bude konať," uviedol Sulík vo svojom dnešnom vyhlásení. Predseda vlády sa podľa jeho slov typicky podlým spôsobom naváža do opozície v súvislosti s tragédiou pri stavbe diaľnice pri Kurimanoch.

"Jeho tvrdenie, že opozičné strany majú z udalosti radosť, je hlboko nekorektné, poburujúce a hlúpe,"dodal Sulík. Rovnako nekorektné a zavádzajúce sú podľa neho tvrdenia premiéra a ministra dopravy, že za zrútením konštrukcie sú príliš nízke ceny dosiahnuté vo verejných súťažiach. "Ak sa honba za ziskom spojí s nezodpovednosťou, nešťastie sa môže stať, aj keby zákazku vyhrala firma s najvyššou cenou," doplnil.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona