Sulík očakáva, že Smer zaplatí výlet paničiek špeciálom

NETKY.SK • 24 September 2013, 13:17 • 2 min
Sulík očakáva, že Smer zaplatí výlet paničiek špeciálom

BRATISLAVA - Výlet štyroch poslankýň za Smer-SD do ruského Sankt Peterburgu vládnym špeciálom považuje líder SaS Richard Sulík za jedno z ďalších významných zlyhaní predsedu parlamentu Pavla Pašku. Pašku Sulík vyzval zverejniť presný zoznam ľudí, ktorí sa na lete zúčastnili, zároveň očakáva, že vládny Smer-SD preplatí náklady letu.

slovakia

left justify in out

"Tu sa rozhodli ísť paničky zo Smeru-SD na výlet vládnym špeciálom za 44-tisíc eur. To je čistá nehoráznosť, zatiaľ čo sa musia škrtať výdavky na školstvo a zdravotníctvo," argumentoval Sulík. Podľa neho ide o ďalšiu z ukážok arogancie moci a straty súdnosti vládnej strany. Sulík zdôraznil, že podobnú cestu by nikdy v živote nepodpísal, podobne mal konať aj Paška. 

Sulík podľa vlastných slov ako predseda parlamentu nepodpísal poslancom viacero služobných ciest, či už pre vysoké náklady, smiešny dôvod alebo let vládnym špeciálom. 

Podpredsedníčka parlamentu a poslankyňa za Smer-SD Jana Laššáková spolu so straníckymi kolegyňami Darinou Gabániovou, Annou Vittekovou a Ľubicou Roškovou v dňoch 21. až 23. septembra pracovne navštívili Sankt Peterburg. Leteli vládnym špeciálom. Pôvodne mala cestovať aj poslankyňa za KDH Monika Gibalová, ktorá však zostala na Slovensku a v Košiciach sa zúčastnila na Pochode za život.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies