Sulík: Kotlebovcov treba vtiahnuť do verejnej diskusie

NETKY.SK • 2 Júl 2017, 15:34 • 2 min
Sulík: Kotlebovcov treba vtiahnuť do verejnej diskusie

BRATISLAVA - Predstaviteľov strany Mariana Kotlebu Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) je potrebné vtiahnuť do verejnej diskusie. Myslí si to predseda opozičnej strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík, ktorý to uviedol v rozhovore pre agentúru SITA.

slovakia

left justify in out

„Aby boli nútení vysvetliť časť svojho programu," povedal Sulík s tým, že podľa výpočtov Inštitútu ekonomických a spoločenských analýz (INESS) ich ekonomický program by krajine spôsobil sedem a pol percentný deficit. „ Dopadli by sme ako Grécko. To treba ľuďom hovoriť. Chápeme, že volia Kotlebu, lebo sú sklamaní a dúfajú, že on spraví poriadok. Ale naleteli mu, ak by mal vládnuť, ekonomika pôjde dole potokom," dodal Sulík.

Líder liberálov dodal, že ĽSNS je jednou z dvoch strán, s ktorými by SaS v možnej budúcej vláde určite nespolupracovala. „Vylúčili sme Smer-SD z ideologických dôvodov a pre vysokú mieru korupcie. A ĽSNS pre jej fašistické znaky a prejavy, pre ich program a preto, že sú za vystúpenie z NATO a EÚ. To pre nás neprichádza do úvahy," vysvetlil. Ostatné politické subjekty predseda SaS nevylúčil. „ To uvidíme až po voľbách. Toto budete odo mňa počuť až do volieb," uzavrel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona