Sulík je za celoplošné testovanie na koronavírus!

NETKY.SK • 13 Január 2021, 11:14 • 2 min
Sulík  je za celoplošné testovanie na koronavírus!

Jaroslav Naď (OĽaNO), minister obrany tvrdí, že minister hospodárstva SR Richard Sulík (SaS) sa na rokovaní vlády 11. januára explicitne vyjadril, že je za celoplošné testovanie obyvateľov Slovenska na koronavírus.

slovakia

left justify in out

Jaroslav Naď (OĽaNO), minister obrany  tvrdí, že minister hospodárstva SR Richard Sulík (SaS) sa na rokovaní vlády 11. januára explicitne vyjadril, že je za celoplošné testovanie obyvateľov Slovenska na koronavírus. Uviedol to pred dnešným rokovaním vlády. Tému okolo vyjadrení Sulíka otvorí na vláde.

 

img


„Predseda vlády vo svojom vystúpení na poslednom rokovaní vlády povedal, že bude celoplošné testovanie na celom území Slovenska a bude sa opakovať každý týždeň, kým sa počet nakazených nedostane pod úroveň 0,5 percenta v jednotlivých obciach a mestách. Na to mu skočil do reči pán Sulík a povedal ,Igor s týmto návrhom súhlasíme‘,“ pretlmočil Naď. Opatrenia vraj boli mierne, lebo vždy na vláde hľadali konsenzus.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies