Sulík hodnotí rok 2014 pre liberálov pozitívne

NETKY.SK • 19 December 2014, 16:00 • 2 min
Sulík hodnotí rok 2014 pre liberálov pozitívne

BRATISLAVA - Rok 2014 hodnotí predseda SaS Richard Sulík z pohľadu činnosti ich strany pozitívne.

slovakia

left justify in out

"V prvom polroku sme sa zamerali na 110 percent na eurovoľby, ktoré dopadli uspokojivo. Aj keď sme si želali dva mandáty a získali sme iba jeden. Ale eurovoľby dopadli uspokojivo, aj čo sa týka percentuálneho výsledku," uviedol pre agentúru SITA Sulík.

 

Cez leto si podľa vlastných slov líder liberálov trochu oddýchol. "Ale od septembra sme začali byť viac aktívni a myslím, že je to vidieť aj na mediálnych výstupoch a aktivitách, ktoré robíme. Ako napríklad demonštrácie. A sú aj politické výsledky, napríklad odstúpenie bývalého predsedu parlamentu Pavla Pašku a ďalšie. To všetko by nebolo bez aktivity nielen SaS, ale nás štyroch (SaS, NOVA, OĽaNO, Občania SR, pozn. SITA)," dodal Sulík. 

 

Pozitívne hodnotí predseda SaS aj skutočnosť, že liberáli začali do svojho tímu priberať nových ľudí a o nových ľudí sa chcú posilňovať aj v ďalšom roku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies