Sulík: Fico v druhom kole prehrá aj proti vrecu zemiakov!

NETKY.SK • 18 December 2013, 15:26 • 2 min
Sulík: Fico v druhom kole prehrá aj proti vrecu zemiakov!

BRATISLAVA - Kandidatúru premiéra Roberta Fica na post prezidenta považuje líder SaS Richard Sulík za zbabelý útek pred zodpovednosťou.

slovakia

left justify in out

"Najprv tu nasľuboval istoty, ľudia, ktorí mu uverili a dali mu dôveru, zrazu zisťujú, že tieto sľuby nebude mať kto naplniť, lebo Robert Fico zbabelo zdrhol pred zodpovednosťou. Takéto zdrhnutia predviedol už častejšie," povedal médiám Sulík.

Sulík za nepekný krok voči parlamentnej demokracii považuje skutočnosť, že Fico si "nechal zvolať 83 kolesíkov" do starej budovy národnej rady počas prebiehajúcej 27. schôdze parlamentu. "Slepo zneužíva poslanecký klub na svoje osobné prezentácie, to sa jednoducho nerobí," dodal líder liberálov. 

Podľa Sulíka by zároveň bolo poctivé, ak by Fico pred kandidatúrou zložil premiérsku funkciu. "Nech najprv zloží funkciu, nech príde nový premiér a on ak nemá plné gate, nech sa postaví do súboja. A nie že idem z jedného suchého miestečka na druhé len vtedy, keď sa tam dostanem," dodal. 

Predseda SaS si osobne myslí, že Fico sa určite dostane do druhého kola prezidentských volieb. "A ja tvrdím, že v druhom kole prehrá aj proti vrecu zemiakov ako Mečiar pred 10 rokmi," uzavrel Sulík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies