Sulík bojoval za otvorenie záhradkárskych potrieb. Vláda mu to schválila

NETKY.SK • 6 Február 2021, 16:23 • 2 min
Sulík bojoval za otvorenie záhradkárskych potrieb. Vláda mu to schválila

Sulík pre záhradkárov vybojoval zelenú! Záhradkárske potreby sa otvoria. Na sociálnej sieti to nazval „celoplošným pestovaním“.

slovakia

left justify in out

Richard Sulík vyslovene „bojoval“ za otvorenie záhradkárskych potrieb. Stal sa tak patrónom záhradkárov v pandemickom období? Vláda schválila otvorenie obchodov predávajúcich záhradkárske potreby. Rokovalo sa i o iných návrhoch. No podarilo sa im vybojovať iba jediný návrh, zelenú pre záhradkárstva a na sociálnej sieti odznel pojem „celoplošné pestovanie“

 

img

 

No ako je to s plošným testovaním? Strana SAS naďalej nesúhlasí. Sulík reaguje: „Už v minulosti sme avizovali, že nepodporíme ďalšie celoslovenské testovanie a toto slovo sme dodržali. Testovať je potrebné v ohniskách. Avšak tie ohniská sú definované tak široko, že aj tak sa bude testovať cca trištvrte Slovenska“.  Hlasovanie nepodporil ani šéf rezortu diplomacie Ivan Korčok.

 

img

 

„Ďakujem Edovi Hegerovi za profesionálne vedenie vlády. A som rád, že sa podarilo presadiť otvorenie záhradkárskych potrieb,“ informoval Sulík na sociálnej sieti a poďakoval Eduardovi Hegerovi. Ktorý zastupuje Igora Matoviča.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona