Súkromná vysoká škola sv. Alžbety chce byť univerzitou

NETKY.SK • 2 Február 2017, 13:27 • 2 min
Súkromná vysoká škola sv. Alžbety chce byť univerzitou

BRATISLAVA - Súkromná Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave sa chce stať univerzitnou vysokou školou. Vyplýva to z návrhu na zmenu začlenenia, ktorý predložilo ministerstvo školstva na podnet vysokej školy. Dokument sa aktuálne nachádza v medzirezortnom pripomienkovom konaní.

slovakia

left justify in out

Táto škola v súčasnosti nepatrí medzi univerzitné vysoké školy. Akreditačná komisia však na svojom 88. zasadnutí, ktoré sa uskutočnilo 22. až 25. augusta 2015 v Trnave, v hodnotiacej správe komplexnej akreditácie odporučila začleniť Vysokú školu zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety medzi univerzitné vysoké školy.

 

Podľa zákona, ak vysoká škola spĺňa podľa vyjadrenia Akreditačnej komisie podmienky, môže požiadať ministerstvo o začlenenie medzi univerzitné vysoké školy. Na základe tejto žiadosti ministerstvo predloží vláde návrh zákona, ktorým sa verejná vysoká škola začlení medzi univerzitné vysoké školy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies