ŠÚKL treba chrániť, lebo sa chová zodpovedne, odborne a nezávisle, tvrdí Kolíková

NETKY.SK • 10 Apríl 2021, 15:58 • 2 min
ŠÚKL treba chrániť, lebo sa chová zodpovedne, odborne a nezávisle, tvrdí Kolíková

ŠÚKL treba chrániť, lebo sa chová zodpovedne, odborne a nezávisle, chráni zdravie nás všetkých, robí tak preto, lebo má zdatnú šéfku. Uviedla to ministerka spravodlivosti Mária Kolíková.

slovakia

left justify in out

K nešťastnému útoku Igora Matoviča voči Štátnemu ústavu pre kontrolu liečiv sa vyjadrila aj ministerka spravodlivost Mária Kolíkova z klubu Za ľudí. Na sociálnej sieti ukázala kópiu Memorandum dobrého vládnutia.

 

"Dnes by som povedala, že by nám mohla stačiť len prejavovaná úcta a rešpekt k iným. Osobitne k tým, ktorí majú na vec iný názor. Chráňme našich ľudí – zo Slovenska – ktorí sú odborne zdatní. Nemáme ich priehrštia. Chráňme ich, aby sme ako krajina boli úspešní, aby sme aktuálne dnes boli i zdraví,“ píše Kolíková.

 

 

Súvisiaci článok: Minister Matovič bude rokovať s Maďarmi bez prítomnosti slovenského veľvyslanca v Budapešti

 

"V preklade a konkrétnosti, ŠÚKL treba chrániť, lebo sa chová zodpovedne, odborne a nezávisle, chráni zdravie nás všetkých, robí tak preto, lebo má zdatnú šéfku," uzatvára tému ministerka. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies