Sugea Knighta tesne pred zrážkou napadla jedna z obetí

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 09:35 • 2 min
Sugea Knighta tesne pred zrážkou napadla jedna z obetí

BRATISLAVA - Americký herec Cle "Bone" Sloan, ktorého koncom januára zrazil zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight, sa vyšetrovateľom priznal, že Knighta krátko pred zrážkou napadol. Sloan tak spravil počas pobytu v nemocnici, kde ho museli hospitalizovať so zraneniami hlavy a rozdrveným ľavým chodidlom.

slovakia

left justify in out

K spomínanému incidentu došlo 29. januára, keď sa 49-ročný Knight prišiel pozrieť na nakrúcanie filmu Straight Outta Compton, kde sa začal hádať so Sloanom a ešte jedným mužom. O dvadsať minút neskôr došlo k potýčke na parkovisku pred reštauráciou vzdialenou približne päť kilometrov od miesta nakrúcania, pričom Knight zostal sedieť v aute a cez okno sa bil so Sloanom. Toho pri odchode z parkoviska zrazil a následne prešiel aj svojho kamaráta Terryho Cartera. Oboch následne previezli do nemocnice, kde 55-ročný Carter zomrel. Knight sa ešte v ten deň sám prihlásil na polícii, kde ho zatkli a obvinili z vraždy, pokusu o vraždu a úteku z miesta činu. Kauciu najprv stanovili na dva milióny dolárov, no neskôr mu možnosť prepustenia na kauciu zrušili, pretože hrozilo, že by ušiel alebo zastrašoval svedkov. Keďže bol už v minulosti viackrát trestaný, hrozí mu v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.


Sloan polícii povedal, že s Knightom sa najprv hádal na mieste nakrúcania a keď sa krátko na to dozvedel, že je v spomínanej reštaurácii, tak sa tam rýchlo presunul. Následne prišiel k jeho autu a začal ho udierať cez otvorené okno. Podľa jeho výpovede chcel Knight z auta vystúpiť, no pre Sloanove údery sa mu to nepodarilo. Sloan tvrdí, že keď sa od auta vzďaľoval, začul niekoho zakričať "pozor!", chcel sa preto otočiť, no vtedy ho Knight zrazil. Podľa Knightovho právnika Matthewa Fletchera konal jeho klient v sebaobrane. "Sloanove slová potvrdzujú, že sa presunul cez celý Compton, len aby sa stretol s pánom Knightom. Taktiež potvrdil svoje úmysly a čo spravil. Bol to on, kto inicioval obe potýčky, pričom pán Knight ani raz nevystúpil z auta. Nie je preto dôvod, aby bol pán Knight vo väzení," uviedol Fletcher, ktorý už skôr vyhlásil, že Knight zrazil Cartera, pretože ho pre glaukóm na ľavom oku nevidel.


Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge“ Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, údajne bol pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu. V súčasnosti čelí aj obžalobe v prípade incidentu z 5. septembra 2014, keď spolu s komikom Kattom Williamsom pred jedným zo štúdií v Beverly Hills vzali nemenovanej reportérke fotoaparát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona