Sugea Knighta postrelili na párty Chrisa Browna

NETKY.SK • 25 August 2014, 10:24 • 2 min
Sugea Knighta postrelili na párty Chrisa Browna

LOS ANGELES - Sugea Knighta, zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records, museli v nedeľu hospitalizovať po tom, ako ho v jednom z nočných klubov v kalifornskom West Hollywoode postrelili.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo v skorých raných hodinách na párty, ktorú organizoval spevák Chris Brown. Neznámemu páchateľovi sa podarilo z miesta činu ujsť skôr, než prišla polícia.

 

Štyridsaťdeväťročného Knighta zasiahli dva projektily, okrem neho páchateľ postrelil aj nemenovaného muža a ženu. Knight po streľbe sám vyšiel z klubu na ulicu, kde počkal na sanitku. Tá ho previezla do Cedars-Sinai Medical Center, kde podstúpil operáciu. Momentálne je jeho stav stabilizovaný a je mimo ohrozenia života. Predstavitelia polície uviedli, že celý incident zaznamenala bezpečnostná kamera. Na zázname je vidieť, ako k Knightovi pristúpil neznámy muž a bez slova naňho vystrelil. Podľa vyšetrovateľov mala streľba pravdepodobne súvislosť s Knightovými známosťami s miestnymi gangmi, keďže v klube sa v tom čase nachádzalo niekoľko ich členov. 

 

 

 

 

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion "Suge" Knight má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, v jeho aute našli vtedy aj marihuanu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies