Sugea Knighta hospitalizovali pre krvnú zrazeninu

NETKY.SK • 5 Február 2015, 10:44 • 2 min
Sugea Knighta hospitalizovali pre krvnú zrazeninu

LOS ANGELES - Príčinou hospitalizácie zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Sugea Knighta bola krvná zrazenina. Rodáka z Comptonu, ktorý čelí obvineniu z vraždy jeho kamaráta Terryho Cartera, previezli do nemocnice v utorok pre bolesť v hrudi. Stalo sa tak po tom, ako Knight na súdnom pojednávaní povedal, že necíti vinu za Carterovu smrť.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu TMZ lekári za pôvod zdravotných ťažkostí Knighta určili krvnú zrazeniu. Tie sa vraj uňho tvoria, odkedy ho minulý rok postrelili na párty v jednom z nočných klubov v kalifornskom West Hollywoode. Knighta museli z rovnakého dôvodu hospitalizovať aj pred troma mesiacmi. 

 

K najnovšiemu incidentu 49-ročného hudobného podnikateľa došlo vo štvrtok 29. januára v kalifornskom meste Compton, keď sa Knight prišiel pozrieť na nakrúcanie filmu Straight Outta Compton a následne sa začal hádať s dvoma mužmi. O dvadsať minút neskôr došlo k potýčke aj na parkovisku pred reštauráciou, pričom podľa polície sa Knight začal s jedným mužom biť cez okno auta. Pri odchode z miesta zrazil dvoch mužov a ušiel. Jedným z nich bol herec Cle "Bone" Sloan, ktorý utrpel zranenia hlavy a má tiež rozdrvené ľavé chodidlo. Obete následne previezli do nemocnice, kde 55-ročného Cartera vyhlásili za mŕtveho. 

 

Knight sa ešte v ten deň prihlásil sám na polícii, kde ho zatkli a obvinili z vraždy. Kauciu stanovili najprv na dva milióny dolárov, no v pondelok mu možnosť prepustenia na kauciu zrušili, pretože hrozilo, že by ušiel alebo zastrašoval svedkov. Nakoľko Knight bol už v minulosti viackrát trestaný, hrozí mu v prípade dokázania viny doživotie. Podľa prokurátora Knighta obvinili z vraždy, pokusu o vraždu a dva razy z úteku z miesta činu. 

Podľa svedkov podnikateľ nechcel zraziť Cartera, ktorý prišiel na miesto v aute spolu s ním, ale jeho cieľom bol Sloan, keďže práve s ním mal Knight predtým potýčku. Carter údajne vystúpil z auta a dohadoval sa so Sloanom za vozidlom, keď začal Knight cúvať. Svedkovia tiež uviedli, že páchateľ cúval dva razy, pričom si myslia, že mal v úmysle zraziť jedného z mužov. "Podľa toho, čo viem, ho napadli a snažil sa ujsť pred útokom," povedal Knightov právny zástupca David Kenner. 

 

Zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records a spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge" Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu. Vlani ho postrelili na spomínanej párty a neskôr ho zatkli za krádež fotoaparátu nemenovanej reportérky. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies