Suge Knight zrazil kamaráta, ten po prevoze do nemocnie zomrel

NETKY.SK • 30 Január 2015, 11:02 • 2 min
Suge Knight zrazil kamaráta, ten po prevoze do nemocnie zomrel

LOS ANGELES - Zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight je podozrivý zo zabitia muža. Incident sa stal vo štvrtok v kalifornskom meste Compton.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších informácií sa Knight prišiel pozrieť na nakrúcanie filmu Straight Outta Compton, pričom na pľaci sa začal hádať s dvoma mužmi. Podľa Johna Corinu z losangeleského úradu šerifa Knight približne o 20 minút neskôr vrazil autom do skupinky mužov na parkovisku pred reštauráciou a z miesta ušiel. Obete následne previezli do nemocnice, kde istého Terryho Cartera, ktorý bol Knightovým kamarátom, vyhlásili za mŕtveho.

 

Podľa informácií portálu TMZ sa pri zrážke zranili aj ďalší dvaja muži, ktorí sú v súčasnosti v nemocnici. Jedným z nich je Cle "Bone" Sloane, ktorý sa ukázal napríklad v snímke Training Day (2001). John Corina povedal, že polícia vyšetruje prípad ako zabitie. James E. Blatt z kancelárie právneho zástupcu 49-ročného Knighta prezradil, že podozrivý už je v kontakte so svojím právnikom a chce sa prihlásiť na polícii. "Sme si istí, že po skončení vyšetrovania ho zbavia obvinenia," dodal Blatt. 

 

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge" Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas. V jeho aute našli vtedy aj marihuanu. Vlani ho postrelili na párty, ktorú organizoval spevák Chris Brown a neskôr ho zatkli za krádež fotoaparátu nemenovanej reportérky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies