Suge Knight odmietol prísť na súd, je vraj chorý

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 10:27 • 2 min
Suge Knight odmietol prísť na súd, je vraj chorý

LOS ANGELES - Zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight odmietol prísť na stredajšie súdne pojednávanie vo veci krádeže fotoaparátu a vyhrážania sa nemenovanej reportérke.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný podnikateľ vyhlásil, že je chorý a preto sa nemôže na súd dostaviť. Losangeleský sudca Ronald Coen podnikateľovi odkázal, že ak odmietne prísť na súd ešte raz, dá ho priviesť proti jeho vôli. Ďalšie pojednávanie by sa malo konať v piatok. Spomínaný incident sa mal odohrať 5. septembra 2014 pred jedným zo štúdií v Beverly Hills, pričom jeho ďalším účastníkom bol tiež komik Katt Williams. Obaja muži vinu popreli.


Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge" Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, údajne bol pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu. V súčasnosti čelí aj obvineniam z vraždy kamaráta Terryho Cartera, pokusu o vraždu a z úteku z miesta činu z januára tohto roka. Rodáka z kalifornského Comptonu od februára už niekoľkokrát hospitalizovali.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies