Suge Knight je opäť v nemocnici

NETKY.SK • 21 Marec 2015, 15:59 • 2 min
Suge Knight je opäť v nemocnici

LOS ANGELES - Zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Sugea Knighta, ktorý v súčasnosti čelí obvineniam z vraždy kamaráta Terryho Cartera, pokusu o vraždu a z úteku z miesta činu, museli v piatok opäť hospitalizovať.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný rodák z kalifornského Comptonu skolaboval počas pojednávania po tom, ako sudca stanovil kauciu na 25 miliónov dolárov (v prepočte približne 23,2 milióna eur). Knightov právny zástupca uviedol, že jeho klient, ktorý je diabetik, nedostal od štvrtka svoje lieky. Spomínanú kauciu označil ako prehnanú a absurdnú. Sudca však okrem iného povedal, že Knight je veľmi nebezpečný. Muža, ktorý tvrdí, že je nevinný, museli ošetriť od začiatku februára už po štvrtý raz.


Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge“ Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, údajne bol pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu. V súčasnosti čelí obžalobám v dvoch samostatných prípadoch. Jeden sa týka incidentu z 5. septembra 2014, keď Knight a komik Katt Williams pred jedným zo štúdií v Beverly Hills vzali nemenovanej reportérke fotoaparát.


Druhým prípadom je vražda spomínaného Terryho Cartera, ku ktorej došlo 29. januára. Knight sa v ten deň prišiel pozrieť na nakrúcanie filmu Straight Outta Compton, kde sa s ním začali hádať herec Cle "Bone" Sloan a ešte jeden muž. O dvadsať minút neskôr došlo k potýčke na parkovisku pred reštauráciou vzdialenou približne päť kilometrov od miesta nakrúcania, pričom Knight zostal sedieť v aute a cez okno sa bil so Sloanom, ktorý ho napadol. Pri odchode z parkoviska ho zrazil a následne prešiel aj Terryho Cartera. Oboch následne previezli do nemocnice, kde 55-ročný Carter zomrel. Knightov právny zástupca tvrdil, že jeho klient zrazil Cartera, pretože ho pre glaukóm na ľavom oku nevidel. Knight sa ešte v ten deň sám prihlásil na polícii, kde ho zatkli a obvinili z vraždy, pokusu o vraždu a úteku z miesta činu. Kauciu najprv stanovili na dva milióny dolárov, no neskôr mu možnosť prepustenia na kauciu zrušili, pretože hrozilo, že by ušiel alebo zastrašoval svedkov. Keďže bol už v minulosti viackrát trestaný, hrozí mu v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies