Suge Knight čelí ďalším obvineniam v prípade krádeže fotoaparátu

NETKY.SK • 12 Február 2015, 11:37 • 2 min
Suge Knight čelí ďalším obvineniam v prípade krádeže fotoaparátu

LOS ANGELES - Zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight čelí ďalším obvineniam v prípade krádeže fotoaparátu, ktorej sa mal dopustiť ešte vlani v septembri spolu s komikom Kattom Williamsom.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný rodák z Comptomu má najnovšie na krku obvinenie z vyhrážania, ktoré zahŕňa poškodzovanie majetku alebo ohrozovanie a zastrašovanie osôb. V stredu o tom informovala štátna žalobkyňa Keri Modder. V prípade sa totiž objavili nové dôkazy.

 

Spomínaný incident sa mal odohrať 5. septembra 2014, keď Knight a 43-ročný Williams údajne pred jedným zo štúdií v Beverly Hills vzali nemenovanej reportérke fotoaparát. Obaja doteraz čelili iba obvineniam z lúpeže, pričom vinu popreli. Ani jeden z nich sa na stredajšom pojednávaní nezúčastnil. Pred súd by sa mali v tejto veci postaviť 19. februára. Sudca pôvodne stanovil pre Knighta kauciu 500-tisíc dolárov. Modder sa vyjadrila, že by bolo vhodné túto sumu zdvojnásobiť. Knight by sa však na slobodu nedostal ani po zložení kaucie. V súčasnosti je totiž za mrežami, pretože ho obvinili z vraždy kamaráta Terryho Cartera, pokusu o vraždu a z úteku z miesta činu. 

 

Incident sa stal vo štvrtok 29. januára. Knight sa v ten deň prišiel pozrieť do kalifornského mesta Compton na nakrúcanie filmu Straight Outta Compton, kde sa začal hádať s dvoma mužmi. O dvadsať minút neskôr došlo k potýčke na parkovisku pred reštauráciou, pričom podľa polície sa Knight bil s jedným mužom cez okno auta. Pri odchode z miesta zrazil dvoch mužov a ušiel. Jedným z nich bol herec Cle „Bone“ Sloan, ktorý utrpel zranenia hlavy a mal tiež rozdrvené ľavé chodidlo. Obete následne previezli do nemocnice, no 55-ročný Carter zomrel. 

 

Knight sa ešte v ten deň prihlásil sám na polícii, kde ho zatkli a obvinili z vraždy. Kauciu v tomto prípade stanovili najprv na dva milióny dolárov, no neskôr mu možnosť prepustenia na kauciu zrušili, pretože hrozilo, že by ušiel alebo zastrašoval svedkov. Keďže bol už v minulosti viackrát trestaný, hrozí mu v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 25 rokov alebo doživotie. Ďalšie pojednávanie by sa malo konať 20. marca. 

 

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh „Suge“ Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, údajne bol pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu. Vlani ho tiež postrelili na párty. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies