Suge Knight a Katt Williams pôjdu pred súd za krádež fotoaparátu

NETKY.SK • 15 Október 2015, 10:02 • 2 min
Suge Knight a Katt Williams pôjdu pred súd za krádež fotoaparátu

LOS ANGELES - Zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight a komik Katt Williams pôjdu pred súd za krádež fotoaparátu reportérky Leslie Redden. Rozhodol tak sudca Ronald Coen na základe dôkazov.

slovakia

left justify in out

Knight pritom čelí aj obvineniu z vyhrážania sa. Súdne pojednávanie naplánovali na 27. októbra. K incidentu došlo 5. septembra 2014 pred jedným zo štúdií v Beverly Hills. Knightov právny zástupca Thomas Mesereau uviedol, že jeho klient sa ženy ani nedotkol a fotoaparát jej neukradol. Bol len rozčúlený, pretože reportérka chcela získať zábery jeho syna. Williamsova právnička Shawn Holley vyhlásila, že jej klient sa snažil vymazať fotografie Knightovho syna z fotoaparátu, ktorý však Redden zobrala nemenovaná žena z jeho okolia.


Reportérka uviedla, že jej pritom poranili ruky a zápästie. Kúsok incidentu, v ktorom je údajne možné vidieť, ako sa k nej približuje Knight, nadáva a hovorí, aby jej niekto vzal fotoaparát, zaznamenala kamera zavesená okolo jej krku. "Pamätám si, ako som sa pozrela do jeho očí a uvedomila som si, že to začína byť veľmi nebezpečné," vyjadrila sa reportérka, ktorá z miesta ušla.


Päťdesiatročný Suge Knight okrem toho v súčasnosti čelí aj obvineniu z vraždy svojho kamaráta Terryho Cartera, pokusu o vraždu Cleho "Bone" Sloana a úteku z miesta činu. Súdne pojednávanie v tejto kauze by sa malo konať 11. decembra. Ak rodáka z kalifornského Comptonu uznajú v ktoromkoľvek z týchto prípadov vinným, hrozí mu až doživotný trest odňatia slobody, pretože v minulosti už bol súdne trestaný za ozbrojenú lúpež a napadnutie.


Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge" Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, údajne bol pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu.


Štyridsaťštyriročný Katt Williams, ktorý mal takisto množstvo problémov so zákonmi, si zahral napríklad v snímkach Ďalší hrozný piatok (2002), Norbit (2007), Bláznivá lúpež (2008), Scary Movie 5 (2013) alebo American Bad Boy (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies