Suede zverejnili VIDEO k piesni No Tomorrow

NETKY.SK • 19 Január 2016, 13:45 • 2 min
Suede zverejnili VIDEO k piesni No Tomorrow

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Suede zverejnila videoklip k piesni No Tomorrow.

slovakia

left justify in out

Dej novinky sa zameriava na staršieho muža, ktorý sa snaží spáchať samovraždu užitím veľkého množstva tabletiek. Jeho plány mu však zmarí istá žena.
Skladba No Tomorrow sa bude nachádzať na albume Night Thoughts, ktorý kapela plánuje vydať 22. januára. Nahrávka bude obsahovať dvanásť piesní, ktoré produkoval Ed Buller. Muzikanti zo štúdiovky už ponúkli aj skladby Outsiders a Like Kids.

 


Formácia pripravila k novinke aj rovnomenný film. O réžiu snímky sa postaral Roger Sargent. Film uvedú na trh na DVD, ktoré bude súčasťou deluxe edície albumu Night Thoughts ako aj špeciálneho zberateľského vydania so 44-stranovou knihou. Nahrávka vyjde tiež ako dvojvinyl.


Suede sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1989. Debutový eponymný album uviedli na trh v roku 1993 a získali zaň prestížnu Mercury Prize. Nasledovali štúdiovky Dog Man Star (1994), Coming Up (1996), Head Music (1999) a A New Morning (2002). V novembri 2003 skupina ohlásila ukončenie činnosti, no v roku 2010 sa vrátili na scénu a v marci 2013 vydali album Bloodsports. V súčasnosti pôsobia v zložení Brett Anderson (spev), Mat Osman (basgitara), Simon Gilbert (bicie), Richard Oakes (gitara, klavír) a Neil Codling (klávesy, gitara).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies