Súdna rada berie ponuku na Miestodržiteľský palác

NETKY.SK • 5 Február 2015, 15:51 • 2 min
Súdna rada berie ponuku na Miestodržiteľský palác

BRATISLAVA - Súdna rada berie ponuku Úradu vlády SR na svoje sídlo.

slovakia

left justify in out

Predsedníčka rady Jana Bajánková potvrdila záujem o Miestodržiteľský palác, informovali agentúru SITA v Kancelárii Súdnej rady SR. Z tlačového odboru Úradu vlády SR dodali, že nasledovať budú rokovania oboch strán o tejto problematike. O výsledku budeme informovať, keď budú dohodnuté konkrétne detaily, dodali.

 

Priestory Miestodržiteľského paláca ako sídla Súdnej rady ponúkol premiér Robert Fico. Ten si bol palác v polovici januára pozrieť osobne so šéfkou Súdnej rady SR. Premiér na margo Miestodržiteľského paláca uviedol, že je v správe Úradu vlády SR a ide o minimálne využívanú reprezentatívnu budovu. Súdna rada v súčasnosti sídli v budove Najvyššieho súdu SR, v ktorej je aj ministerstvo spravodlivosti. Rada potrebuje predovšetkým nové priestory na rokovania, na ktorých sa bude zaoberať materiálmi z Národného bezpečnostného úradu o nových kandidátoch na sudcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies