Sudca zamietol obvinenie dojčaťa z pokusu o vraždu

NETKY.SK • 12 Apríl 2014, 12:53 • 2 min
Sudca zamietol obvinenie dojčaťa z pokusu o vraždu

LÁHAUR - Pakistanský sudca v Láhaure, metropole provincie Pandžáb, dnes zamietol žalobu na deväťmesačného chlapčeka, obvineného z pokusu o vraždu, uviedol obhajca rodiny.

slovakia

left justify in out

Obvinený Músa Khán si vypočul rozhodnutie sudcu sediac v lone svojho starého otca a popíjajúc z fľaše mlieko, citovala agentúra Reuters obhajcu Irfána Sádika.

 

Polícia obvinila dojča spoločne s dospelými príbuznými z pokusu o zabitie po tom, ako rodina napadla policajta a zamestnancov plynárenskej spoločnosti, ktorí sa od nej pokúšali zinkasovať neuhradené platby. Na súde dnes vypovedala, že obvinenie dieťaťa bol "ľudský" omyl a netrvá na ňom. Starý otec dieťaťa a jeho tri synovia sa však musia z činu zodpovedať.

 

Fotografie z predchádzajúceho pojednávania, na ktorých brali dojčaťu odtlačky prstov, vyvolali všeobecný posmech a predstavitelia provincie po nich nariadili vyšetrovanie "omylu".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona