Sudca vydal ochranný príkaz zakazujúci rodičom kontaktovať svojich 13 detí

NETKY.SK • 25 Január 2018, 06:50 • 2 min
Sudca vydal ochranný príkaz zakazujúci rodičom kontaktovať svojich 13 detí

LOS ANGELES - Americký sudca podpísal v stredu ochranný príkaz zabraňujúci kalifornskému páru v kontaktovaní svojich 13 detí, ktoré držali v neľudských podmienkach.

slovakia

left justify in out

Rodičia sú obvinení z toho, že deti mučili a vyhladovali.

 

David Allen Turpin (56) a Louise Anna Turpinová (49) minulý týždeň nepriznali vinu vo viacerých bodoch obžaloby vrátane 12 bodov týrania a siedmich bodov zneužívania ako aj zanedbávania a nezákonného väznenia. Každý z rodičov čelí 94 rokom väzenia až doživotiu.

 

Súrodenci vo veku od dvoch do 29 rokov boli vystavení hroznému zaobchádzaniu, konštatoval prokurátor Mike Hestrin. Boli pripútaní za trest k svojim posteliam a často nemohli ísť na toaletu. Hestrin uviedol, že pár svoje deti mučil hladom a dokonca provokoval jedlom, keď ho nesmeli jesť. Jedno z detí vo veku 12 rokov malo priemernú váhu sedemročného dieťaťa, dodal.

 

Úrady objavili podvyživené deti v polovici januára po tom, ako sa 17-ročnému dievčaťu, ktoré plánovalo útek viac ako dva roky, podarilo uniknúť cez okno a zavolať políciu. Oboch rodičov zatkli.

 

Sú obvinení z väznenia detí v ich dome meste Perris, približne 115 kilometrov od Los Angeles. Deti sa v súčasnosti liečia v nemocniciach.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona