Súd zrušil Sheenov zákaz približovania sa ku Scottine Ross

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 15:13 • 2 min
Súd zrušil Sheenov zákaz približovania sa ku Scottine Ross

LOS ANGELES - Losangeleský súd zrušil zákaz približovania sa, ktorý získala Scottine Ross pre svojho bývalého snúbenca, amerického herca Charlieho Sheena.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak počas pojednávania, ktoré sa konalo vo štvrtok, pričom 26-ročná Ross sa na ňom nezúčastnila. Podľa vyhlásenia sudcu neexistuje žiadna bezprostredná hrozba, ktorej Sheenova expartnerka aktuálne čelí, a preto zákaz odvolal. Ďalšie pojednávanie stanovil na 18. mája.


Niekdajšia pornoherečka, známa tiež pod pseudonymom Brett Rossi, bola koncom marca na polícii v Los Angeles, kde nahlásila bližšie nešpecifikovaný incident, ku ktorému došlo medzi ňou a Sheenom.

 

Dôkazom mala byť audionahrávka údajnej konverzácie medzi Sheenom a neznámou ženou, v ktorej hovorí o likvidácii Ross. Prepísané úryvky z telefonátu publikovali celebritný portál RadarOnline.com a bulvárny týždenník National Enquirer, ktoré spadajú pod spoločnosť American Media. Policajti preto podali žiadosť o núdzový zákaz približovania sa pre Sheena, pričom súd túto žiadosť schválil. Následne polícia začala 50-ročného predstaviteľa Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 - 2015) vyšetrovať.


Ross okrem toho vlani v decembri zažalovala Sheena za údajné ublíženie na zdraví, psychickú ujmu, neoprávnené väznenie a nedbanlivosť. Rodák z New Yorku na obvinenia reagoval vyhlásením, že Ross chce jeho vlaňajšie verejné priznanie, že je HIV pozitívny, použiť ako prostriedok na získanie peňazí od neho.


Charlie Sheen, vlastným menom Carlos Irwin Estévez, je známy predovšetkým ako predstaviteľ spomínaného sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa, v ktorom účinkoval v rokoch 2003 až 2011. V čase nakrúcania bol najlepšie plateným televíznym hercom na svete a za svoj výkon získal štyri nominácie na ceny Primetime Emmy a dve na Zlatý glóbus. Sheen si okrem toho zahral aj v snímkach ako Čata (1986), Wall Street (1987), Mladé pušky (1988), Prvá liga (1989), Horúce strely (1991), Horúce strely 2 (1993), Traja mušketieri (1993), V koži Johna Malkovicha (1999), Scary Movie 3 (2003) či Scary Movie 5 (2013) alebo v seriáli Kurz sebaovládania (2012 - 2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona