Súd zbavil Adriana obvinenia z podpory drogového dílera

NETKY.SK • 7 November 2014, 15:52 • 2 min
Súd zbavil Adriana obvinenia z podpory drogového dílera

SAO PAULO - Súd v Rio de Janeiro zbavil bývalého brazílskeho futbalového reprezentanta Adriana obvinenia z podpory distribúcie narkotík.

slovakia

left justify in out

Podľa prokuratúry mal Adriano pred časom zakúpiť motorku a darovať ju známemu drogovému dílerovi, ktorý operuje na predmestí Ria, kde obaja vyrastali. Za spoluúčasť pri predaji narkotík mu hrozil až 15-ročný pobyt vo väzení. Sudkyňa Maria Tereza Donattiová ale konštatovala, že neexistuje dostatok dôkazov na to, aby prípad išiel pred súd a uzavrela ho.

 

Bývalého elitného útočníka vyšetrovali za jeho údajné blízke vzťahy k drogovej mafii už v minulosti, ale nikdy ho oficiálne neobžalovali.

 

Viaceré brazílske médiá pred časom uviedli, že Adriano rokuje s francúzskym druholigovým klubom Le Havre o prípadnom angažmáne. Naposledy pôsobil v tíme Atletico Paranaense, kde zastával funkciu asistenta trénera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona