Súd zamietol žiadosť rappera DMX o ochranu pred veriteľmi

NETKY.SK • 11 November 2013, 16:15 • 2 min
Súd zamietol žiadosť rappera DMX o ochranu pred veriteľmi

NEW YORK - Súd v New Yorku zamietol žiadosť amerického rappera DMX o ochranu pred veriteľmi. Tú podal koncom júla pre svoje dlhy, medzi ktorými je napríklad aj suma 1,3 milióna dolárov (v prepočte približne 970-tisíc eur) na výživnom na deti, čo je dôvod, prečo nemôže vlastniť cestovný pas a koncertovať v zahraničí.

slovakia

left justify in out

Sudca Robert D. Drain zamietol rapperovu žiadosť, pretože DMX neposkytol súdu spoľahlivé informácie o svojich príjmoch a majetkoch, a ten tak nemohol zistiť jeho skutočnú finančnú situáciu. Drain taktiež rapperovi zakázal v najbližších 18 mesiacoch podať novú žiadosť o ochranu pred veriteľmi. DMX tak teraz pravdepodobne príde o viacero majetkov, vrátane 50-percentného podielu v nehnuteľnosti v mestečku Mount Kisco severne od New Yorku. Jeho hovorca Domenick Nati však uviedol, že tento verdikt súdu neovplyvní rapperove plánované vystúpenia v USA. Okrem toho sa tiež naďalej snaží získať späť cestovný pas, aby mohol koncertovať aj v zahraničí.

Štyridsaťdvaročný DMX, vlastným menom Earl Simmons, sa na scéne pohybuje od roku 1990. Svoj debutový album s názvom It's Dark And Hell Is Hot však vydal až v roku 1998. V tom istom roku uviedol na trh aj ďalší s názvom Flesh Of My Flesh, Blood Of My Blood. Nasledovali nahrávky ...And Then There Was X (1999), The Great Depression (2001), Grand Champ (2003), Year Of The Dog... Again (2006) a Undisputed (2012). Na celom svete predal viac ako 30 miliónov kópií nahrávok. Okrem hudby sa venuje tiež herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Belly (1998), Romeo musí zomrieť (2000), Smrteľný zásah (2001), Kolíska do hrobu (2003), Neumieraj sám (2004) alebo Last Hour (2008). V posledných rokoch je však známy predovšetkým pre početné problémy so zákonom, pre ktoré už niekoľkokrát skončil vo väzení. Naposledy ho zatkli začiatkom novembra za šoférovanie bez platného vodičského preukazu, poznávacích značiek a poistenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies