Súd zamietol žalobu Lindsay Lohan proti televízii Fox

NETKY.SK • 19 September 2015, 16:21 • 2 min
Súd zamietol žalobu Lindsay Lohan proti televízii Fox

BRATISLAVA – Súd v piatok zamietol žalobu americkej herečky a speváčky Lindsay Lohan a jej matky Diny proti televízii Fox. Informoval o tom portál TMZ.

slovakia

left justify in out

Žaloba sa týkala nielen samotnej televízie, ale aj moderátora Seana Hannityho a žurnalistky Michelle Fields. Dôvodom sporu bolo tvrdenie Fields, že 29-ročná herečka a jej matka spoločne užívajú kokaín. Fields to povedala v Hannityho relácii v debate o úmrtiach slávnych ľudí na predávkovanie, ktorú odvysielali vlani 4. februára - dva dni po predávkovaní herca Philipa Seymoura Hoffmana.


Matka s dcérou v žalobe uviedli, že Fields sa svojím výrokom snažila naznačiť, že Lindsay Lohan by mohla byť ďalšou celebritou, ktorá sa predávkuje. Televíziu, Hannityho a Fields obvinili z urážky na cti a vedomého spôsobenia citovej ujmy. Žiadali tiež bližšie nešpecifikované odškodné a zastavenie ďalšej distribúcie spomínanej epizódy relácie. Sudca však v piatok zmietol žalobu zo stola, pretože pravda je podľa neho na strane televízie a Seana Hannityho. Zatiaľ nie je jasné, či sa žalobe vyhne aj Fields.


Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Zahrala si tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Televízna šou Lindsay, ktorú vysielala americká televízia OWN v marci a apríli 2014, v ôsmich častiach približovala život Lohan v čase, keď sa snažila vrátiť k herectvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies