Súd zamietol žalobu dcér B.B. Kinga voči jeho manažérovi

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 16:40 • 2 min
Súd zamietol žalobu dcér B.B. Kinga voči jeho manažérovi

USA - Súd v Las Vegas zamietol žalobu dcér amerického bluesového hudobníka B.B. Kinga voči jeho manažérovi.

slovakia

left justify in out

Karen Williams, Rita Washington a Patty King obvinili Lavernea Toneya z krádeže a zanedbávania povinností a zdravotnej starostlivosti o ich otca. Vyšetrovanie súdu však nenašlo dôkazy potvrdzujúce tieto tvrdenia. Súd Toneyovi ponechal kontrolu nad hudobníkovými záležitosťami.

 

Osemdesiatdeväťročný hudobník je v súčasnosti v domácej hospicovej starostlivosti v jeho rezidencii v Las Vegas. Rodáka z Mississippi hospitalizovali začiatkom apríla pre dehydratáciu v dôsledku cukrovky. Krátko nato však nemocnicu opustil. 

 

B.B. King, vlastným menom Riley B. King, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1948 a na konte má 43 štúdioviek, 14 kompilácií a množstvo koncertných záznamov. Celkovo získal 16 cien Grammy vrátane ocenenia za celoživotný prínos. Od roku 1987 je členom Rock'n'rollovej siene slávy. Americký dvojtýždenník Rolling Stone ho v roku 2011 označil za šiesteho najlepšieho gitaristu všetkých čias. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona