Súd zakázal zverejniť príčinu úmrtia Bobbi Kristiny

NETKY.SK • 27 September 2015, 10:54 • 2 min
Súd zakázal zverejniť príčinu úmrtia Bobbi Kristiny

BRATISLAVA - Úrad súdneho lekára okresu Fulton v americkom štáte Georgia určil príčinu úmrtia Bobbi Kristiny Brown, dcéry zosnulej speváčky Whitney Houston, no nesmie ju zatiaľ zverejniť.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom vyšší súd spomínaného okresu. Dôvodom je skutočnosť, že polícia prípad naďalej vyšetruje.
Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy už nenadobudla vedomie a 26. júla zomrela. Pochovali ju 3. augusta na cintoríne vo Westfielde v New Jersey.

 

Podobne ako smútočná rozlúčka, ktorá sa konala 1. augusta v metodistickom kostole v Alpharette v Georgii, aj pohreb bol neverejný a určený len pre pozvaných hostí. právkyňa pozostalosti Bobbi Kristiny Bedelia C. Hargrove viní z jej smrti jej partnera Nicka Gordona, na ktorého v auguste podala žalobu, pričom od neho žiada odškodné desať miliónov dolárov (v prepočte približne 8,97 milióna eur).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona