Súd vyriekol ortieľ nad kamarátkou Borisa Kollára. Fabušová si za volant dlho nesadne

NETKY.SK • 23 Február 2021, 16:39 • 2 min
Súd vyriekol ortieľ nad kamarátkou Borisa Kollára. Fabušová si za volant dlho nesadne

BRATISLAVA – Kamarátka predsedu parlamentu Borisa Kollára Miroslava Fabušová si vypočula trest za jazdu pod vplyvom alkoholu. Za volant si nesadne pekne dlho.

slovakia

left justify in out

Bývalá miska a stylistka Miroslava Fabušová skončila v cele predbežného zadržania v nedeľu, keď ju zadržala policajná hliadka. Pri dychovej skúške nafúkala 1,33 promile.

 

Kráska dostala podmienku

Za šoférovanie pod vplyvom alkoholu dostala 1,5-ročnú podmienku a prišla na 18 mesiacov o vodičský preukaz.

 

img

 

Po deviatich mesiacoch však môže požiadať o jeho vrátenie. Informoval o tom portál tvnoviny.sk, ktorému to potvrdil hovorca bratislavských súdov Pavol Adamčiak.

 

Súvisiaci článok: Kamarátka Borisa Kollára Miroslava Fabušová šoférovala na mol opitá. Skončila v CPZ

 

Ako ešte počas včerajšieho dňa informoval prokurátor, Fabušová bola riešená v tzv. superrýchlom. O jej treste rozhodoval sudca Okresného úradu Bratislava III.

 

Do šlamastiky ju dostal zostatkový alkohol

Ako ďalej uvádza portál, Fabušová súhlasila s vyneseným rozsudkom súdu. Zároveň uviedla, že išlo o zostatkový alkohol, pričom nevedela, že je ešte pod vplyvom.

 

Bývalá miska skončila rukách polície po tom, ako ju zastavila policajná hliadka v obci Rovinka, neďaleko Bratislavy.

 

img

 

Ide pritom o tú istú ženu, ktorá sa v októbri počas zákazu vychádzania viezla vo vládnej limuzíne s predsedom NR SR Borisom Kollárom, keď mali vážnu dopravnú nehoduAko neskôr vysvetlil Kollár, Fabušovú viezol do neďalekej lekárne.

 

Mohlo by vás zaujímať: Všetko je to inak! Boris Kollár poskytuje vlastné vyjadrenie ohľadom kauzy v nemocnici sv. Michala

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona