Súd skrátil tresty pre bývalých Berlusconiho spolupracovníkov

NETKY.SK • 13 November 2014, 17:04 • 2 min
Súd skrátil tresty pre bývalých Berlusconiho spolupracovníkov

MILÁNO - Taliansky odvolací súd v Miláne dnes skrátil tresty trom bývalým spolupracovníkom Silvia Berlusconiho za ich úlohu v zaobstarávaní prostitútok pre expremiérove povestné večierky známe pod názvom bunga-bunga. Uviedla to tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Súd dnes zmiernil tresty bývalému televíznemu riadiacemu pracovníkovi Emiliovi Fedemu a vyhľadávačovi talentov Dariovi Morovi. Namiesto pôvodného nútenia žien na prostitúciu boli obaja muži usvedčení z pokusu o nútenie žien na túto činnosť. Doterajší trest sedem rokov väzenia zmiernil súd v prípade Fedeho na štyri roky a desať mesiacov, zatiaľ čo Morovi ho znížil na šesť rokov a jeden mesiac.
     

Nicole Minettiovej, bývalej regionálnej političke, ktorá sa vyznala z lásky k expremiérovi, znížili o dva roky päťročný trest za navádzanie na prostitúciu.
     

Právnici všetkých troch odsúdených informovali, že sa proti rozsudkom a ich výške odvolajú ešte na talianskom najvyššom súde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies