Súd rozhodol: Petr Kramný zostáva vo väzbe!

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 17:28 • 2 min
Súd rozhodol: Petr Kramný zostáva vo väzbe!

PRAHA/OSTRAVA - Petr Kramný, obvinený zo zavraždenia manželky a dcéry v egyptskom letovisku Hurghada, zostáva za mrežami. Krajský súd v Ostrave dnes zamietol jeho sťažnosť a ponechal ho väzbe, informuje internetový server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Česká polícia Kramného, ktorý čelí obvineniu z vraždy manželky Moniky i dcéry Klárky počas vlaňajšej dovolenky v Hurghade, zadržala pred viac ako troma týždňami.


Kramného podozrievala z vraždy aj egyptská polícia, ktorá mu zakázala opustiť severoafrickú krajinu. Domov do vlasti vrátil až na sklonku októbra 2013. Kramný však akúkoľvek vinu dlhodobo popiera.

Vyšetrovanie českej polície, ktoré prebiehalo nezávisle na egyptskej strane, dospelo k záveru, že obete nezomreli na následky otravy nešpecifikovanou toxickou látkou, ale po zásahu elektrickým prúdom.
Podľa jedného z členov delegácie českých vyšetrovateľov, ktorí nedávno navštívili Egypt, sa závery vyšetrovania kriminalistov oboch krajín zhodujú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona