Súd posadnutej žene zakázal približovanie sa k spevákovi Jayovi Kayovi, mal panické stavy

NETKY.SK • 22 August 2015, 12:06 • 2 min
Súd posadnutej žene zakázal približovanie sa k spevákovi Jayovi Kayovi, mal panické stavy

BRATISLAVA – Frontman anglickej kapely Jamiroquai' Jay Kay získal zákaz približovania sa pre istú Ilonu Angel, ktorá pravidelne prichádzala k jeho domu, aby mu vyznala lásku.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol 45-ročný spevák, 51-ročná žena tiež dva týždne stanovala na jeho pozemku. Tieto incidenty údajne trvali viac ako pol roka a podľa vyhlásenia hudobníka v ňom vyvolávali strach o svoju bezpečnosť, ako aj bezpečnosť ostatných ľudí v dome. Počas súdneho pojednávania priznal, že pre Angel trpel nespavosťou, úzkosťou, záchvatmi paniky a depresiou. Žene súd zakázal približovať sa k hudobníkovi a tiež jej udelil pokutu vo výške 1045 britských libier (v prepočte približne 1440 eur).


Formácia Jamiroquai vznikla v roku 1992. V súčasnosti ju okrem Jay Kaya, vlastným menom Jason Luís Cheetham, tvoria Matt Johnson, Rob Harris, Paul Turner, Derrick McKenzie, Sola Akingbola, James Russell, Jim Corry a Malcolm Strachan. Kapela už s debutovým albumom Emergency on Planet Earth (1993) obsahujúcim hit Too Young to Die dosiahla veľký úspech, keď s ním bodovala na prvom mieste v britskom rebríčku.

 

Okrem toho vydala štúdiovky The Return of the Space Cowboy (1994), Travelling Without Moving (1996), Synkronized (1999), A Funk Odyssey (2001), Dynamite (2005) a zatiaľ posledný Rock Dust Light Star (2010). V roku 1998 formácia získala Grammy za skladbu Virtual Insanity z albumu Travelling Without Moving. Známa je aj ich skladba Deeper Underground, ktorú nahrali pre film Godzilla (1998).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies