Súd odročil pojednávania so Sugeom Knightom

NETKY.SK • 18 September 2015, 11:59 • 2 min
Súd odročil pojednávania so Sugeom Knightom

LOS ANGELES - Losangeleský vyšší súd vyhovel žiadosti zástupcov zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Sugea Knighta o odročenie pojednávania v prípade incidentu z 5. septembra 2014, keď spolu s komikom Kattom Williamsom pred jedným zo štúdií v Beverly Hills vzali nemenovanej reportérke fotoaparát.

slovakia

left justify in out

Sudca Ronald Coen tak spravil na štvrtkovom pojednávaní, kde prokuratúra chcela predložiť dôkazy proti obvineným. Nové pojednávanie sa uskutoční 13. októbra. Knight aj Williams svoju vinu popierajú. Päťdesiatročný Knight okrem toho čelí aj obvineniu z vraždy svojho kamaráta Terryho Cartera, pokusu o vraždu Cleho "Bone" Sloana a úteku z miesta činu, pričom aj v tomto prípade sudca pojednávanie odročil. Ak Knighta uznajú v ktoromkoľvek z týchto prípadov vinným, hrozí mu až doživotný trest odňatia slobody, pretože v minulosti už bol súdne trestaný za ozbrojenú lúpež a napadnutie.


Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge" Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, údajne bol pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies