Súd nariadil 30-dňovú vyšetrovaciu väzbu Slovenky Evy V.

NETKY.SK • 23 August 2012, 14:06 • 2 min
Súd nariadil 30-dňovú vyšetrovaciu väzbu Slovenky Evy V.

Súd nariadil 30-dňovú vyšetrovaciu väzbu Slovenky Evy V.

slovakia

left justify in out

imgSúd okolia Budína rozhodol dnes o vzatí do väzby slovenskej občianky, ktorá v utorok spôsobila na maďarskej diaľnici M3 nehodu s následkom úmrtí troch ľudí. Pri nehode sa jedna žena ťažko zranila.

Ako maďarskú tlačovú agentúru MTI informoval hovorca Hlavnej prokuratúry Peštianskej župy Gábor Kállai, vyšetrovacia väzba je stanovená na dobu 30 dní; verdikt zatiaľ nie je právoplatný. Súd odmietol návrh obhajcu na domácu väzbu a na prepustenie na kauciu.

Verdikt súd odôvodnil možnou hrozbou úteku a schovávania sa podozrivej.

Slovenka Eva V. na diaľnici M3 pri 44. kilometri smerom na Budapešť za volantom zrejme zaspala a zozadu narazila do fiata, ktorý po následnom náraze do zvodidiel začal horieť.

Tri osoby v aute zhoreli; 54-ročnej žene sa podarilo z horiaceho vozidla vyliezť, utrpela však popáleniny druhého a tretieho stupňa a v kritickom stave ju previezli do budapeštianskej vojenskej nemocnice. Obete nehody vyslobodili z vraku požiarnici po uhasení požiaru.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies