Súd na Malte obvinil mladého Zammita z pokusu o ovplyvnenie výsledku

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 17:47 • 2 min
Súd na Malte obvinil mladého Zammita z pokusu o ovplyvnenie výsledku

VALLETTA - Súd na Malte obvinil 21-ročného futbalistu Seybeleho Zammita z pokusu o ovplyvnenie výsledku zápasu kvalifikácie ME hráčov do 21 rokov medzi Maltou a Čiernou Horou.

slovakia

left justify in out

Polícia zatkla Zammita, ktorý nehral v danom dueli, ale čelí obvineniu, že dal iným futbalistom ponuku na ovplyvnenie výsledku stretnutia. Seybele Zammit je hráčom mládežníckeho tímu FC Valletta a synom Ivana Zammita, bývalého stredopoliara maltskej reprezentácie. Podľa jeho právnika má Seybele Zammit čistý register trestov a je iba "malou muchou v obrovskej komplexnej sieti".

 

Viacero hráčov už v súvislosti zo zápasom vypovedalo na polícii. Malta nakoniec prehrala kvalifikačný duel s Čiernou Horou 0:1. Stretnutie označili stávkové kanceláre za rizikové.

Podľa polície dostala Maltská futbalová asociácia aj informácie o pokusoch zmanipulovať výsledok zápasu medzi Maltou a ČR, v ktorom Česi triumfovali vysoko 7:0.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona