Súd Dary Rolins s otcom jej dcéry Laury sa skončil zmierom

NETKY.SK • 30 Október 2012, 12:46 • 2 min
Súd Dary Rolins s otcom jej dcéry Laury sa skončil zmierom

Súd Dary Rolins s otcom jej dcéry Laury sa skončil zmierom - Celebrity Zmierom sa skončil súdny spor speváčky Dary Rolins s hudobníkom Matějom Homolom o ich dcéru Lauru. Súd dnes zveril štvorročné dievčatko do starostlivosti matky a rozhodol, že otec ju m

slovakia

left justify in out

img

Zmierom sa skončil súdny spor speváčky Dary Rolins s hudobníkom Matějom Homolom o ich dcéru Lauru. 

Súd dnes zveril štvorročné dievčatko do starostlivosti matky a rozhodol, že otec ju môže navštevovať viackrát do týždňa a tráviť s ňou časť prázdnin. Dare Rolins však musí prispievať na dcérku výživným vo výške 5000 Kč mesačne, informoval spravodajský server iDNES.cz.

Citoval speváčku, ktorá vyjadrila s rozhodnutím spokojnosť a vyhlásila, že "dnes je šťastný deň pre všetkých, najmä pre Lauru".

Dnešný súd už iba formálne potvrdil dohodu rodičov, ktorej napomohla Dara Rolins svojím rozhodnutím vzdať sa nároku na výživné na dcéru za uplynulé dva roky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies