Súd bude vypočúvať deti Michaela Jacksona, vyberá im opatrovníka

NETKY.SK • 28 Júl 2012, 12:24 • 2 min
 Súd bude vypočúvať deti Michaela Jacksona, vyberá im opatrovníka

Súd bude vypočúvať deti Michaela Jacksona, vyberá im opatrovníka - Celebrity Sudca Mitchell Beckloff zaoberajúci sa pridelením trvalého opatrovníka pre deti zosnulého speváka Michaela Jacksona nariadil, aby ich vypočul nezávislý vyšetrovateľ. Matka zosnul

slovakia

left justify in out

img

Sudca Mitchell Beckloff zaoberajúci sa pridelením trvalého opatrovníka pre deti zosnulého speváka Michaela Jacksona nariadil, aby ich vypočul nezávislý vyšetrovateľ. Matka zosnulého kráľa popu Katherine Jackson totiž v stredu prišla o status opatrovníčky 15-ročného Princea Michaela, 14-ročnej Paris a 10-ročného Blanketa, pretože na viac ako týždeň bez upozornenia opustila svoj dom a dokonca ju na niekoľko hodín vyhlásili za nezvestnú. Súd následne deti dočasne zveril do starostlivosti ich 34-ročnému bratrancovi TJ-ovi Jacksonovi. Vyšetrovateľ Cary Ornelas má pripraviť správu o stave detí i Katherine Jackson, ktorá má rovnako ako TJ záujem o pridelenie trvalého opatrovníctva. Stará mama spevákových detí tiež vyhlásila, že je ochotná sa s ním podeliť.

Klanom Jacksonovcov v ostatných dvoch týždňoch otriaslo niekoľko udalostí. Rodinná dráma sa začala tým, že pätica súrodencov - Janet, Rebbie, Tito, Randy a Jermaine - obvinila správcov majetku ich slávneho brata, že sfalšovali závet. Jacksonovci preto žiadajú Johna Brancu a Johna McClaina, aby odstúpili zo svojej funkcie a problém chcú riešiť aj oficiálnou cestou. "Odkedy náš milovaný brat Michael odišiel, zlyhali ste vo vašich povinnostiach správcov jeho majetku, ale to, v čom ste nezlyhali, bolo čerpanie výhod z trúchliacej matky, otca a rodiny. Náš brat nám pár mesiacov pred smrťou bez váhania povedal, že vami opovrhuje a nechce, aby ktokoľvek z vás mal niečo spoločné s jeho životom alebo majetkom," napísali v liste adresovanom správcom. Tito Jackson, ktorého synom je práve TJ, sa však najnovšie od listu dištancuje.

Osemdesiatdvaročná stará mama Jacksonových detí zmizla len o niekoľko dní neskôr. Dokonca ju vyhlásili za nezvestnú, no o niekoľko hodín sa polícii sama ozvala z Arizony. Vraj je v poriadku a trávi čas so svojou dcérou Rebbie. Minulý pondelok nasledoval ďalší incident - v dome matky Michaela Jacksona sa strhla bitka, keď traja súrodenci zosnulého speváka chceli zobrať jeho deti preč. K celej záležitosti sa na Twitteri vyjadrila aj Paris Jackson, ktorá tvrdila, že niečo nie je v poriadku. Jej stará mama by ich podľa nej nikdy bez upozornenia neopustila. Ona i jej súrodenci sú vraj presvedčení, že Katherine z domu odstránili jej deti, aby ich odtiaľ mohli odviesť. Katherine, ktorá sa so svojimi vnúčatami za celý čas ani raz neskontaktovala, to však popiera. "To, že som bola unesená, je len klebeta. Moje deti by mi čosi také nikdy neurobili. Som zničená, pretože kým som bola preč, vzali mi moje vnúčatá," uviedla.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies